CZARNA PORZECZKA OLEJ Z NASION

Producent Laboratorium Aromaterapii
Czas dostawy 7 dni
30.00

OLEJ Z NASION CZARNEJ PORZECZKI

INCI: Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seeds Oil


Metoda produkcji: otrzymywany metodą tłoczenia na zimno, niefiltrowany.

Wygląd: płynny, ciemny, zielono-brązowy. Wygląd może się zmieniać w zależności od partii produkcyjnej.

Olej z czarnej porzeczki jest bogatym źródłem NNKT (nienasyconych kwasów tłuszczowych) oraz antyoksydantów.

Wraz z olejem z wiesiołka oraz ogórecznika zawiera największą ilość GLA (
kwasu gamma-linolowego) oraz SDA (kwasu stearydynowego).

GLA wpływa korzystnie na krążenie krwi w skórze, dzięki czemu  lepsze odżywienie, dotlenienie i usuwanie toksyn, co poprawia strukturę, wygląd i koloryt skóry.


Udostępnij

Nasza najnowsza kolekcja

Brak produktów

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów